top of page

TEKIJÄT

orivesi karnevaalit-8726.jpg

JOHANNA PELTOLA

Toimin Hehkumahkussa yhteisökoordinaattorina eli koordinoin erilaisia hankkeita, kehitän uusia ja suunnittelen niiden toteutusta yhdessä muun työryhmän kanssa.  Koulutukseltani olen sosiologi (YTM), sirkusohjaaja ja tekstiiliartesaani. Olen ollut perustamassa Hehkumahkua ja mukana toiminnassa alusta alkaen.
 
Yksi tavoitteeni Hehkumahkussa on löytää taiteelle uusia estradeja ja tutkia ja suunnitella sitä, miten taiteen avulla voidaan tuottaa yhteisöllisyyttä. Olen toiminut useissa eri yhteyksissä ja erilaisten ryhmien opettajana ja ohjaajana. Arjen leikkitaitoja olen opetellut kahden lapsen äitinä kohta jo viidentoista vuoden ajan.

SuperrRuuti-klovni on hahmoni, jolla esiinnyn ja välillä ohjaan myös työpajoja tai opetan jonglöörausta (esim. Tampereen puistoruokailut -24). SuperrRuuti-klovnin Matkalaukkuteatteri kiersi ympäri Pirkanmaalta Lasten Pirkkasten kiertävänä esiintyjänä vuonna 2023.

IMG_9706_edited.jpg

Sara Vänskä

Sara on musiikkitieteen maisteri (FM) ja pitkän linjan tekijä kulttuuritapahtumien ja -tuotannon parissa. Sara on toiminut toisena tuottajana Lasten kyläkarnevaaleilla ja monissa Hehkumahkun pienemmissä projekteissa, sekä ohjannut työpajatoimintaa Nalle-hahmonsa kanssa etenkin musiikin ja tanssin parissa.

 

Lastenkulttuurin kentällä Saraa kiinnostaa sellaisten ympäristöjen ja kokemusten luominen lapsille, jossa päästään hulluttelemaan ja heittäytymään, ja jossa ujotkin lapset uskaltavat tulla mukaan tekemään!

Hennin profiilikuva nettiin_.webp

Henni Salo

Tietoa tulossa!

ruovesi23-9772.jpg

Lisää tekijöitä esittelyssä pian!

bottom of page